Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde dün sabah yaşanan kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 5’e yükseldi. Alagöz köyü yakınlarında meydana gelen kazada, B.D. yönetimindeki öğrenci servisi, henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü Mustafa Çimen’in kullandığı otomobille çarpıştı. Kazanın ardından şarampole yuvarlanan otomobildeki Mustafa Çimen, Durmuş Tanrıkulu, Rasime Tanrıkulu, Yadigar Çimen ve Emine Çimen ağır yaralandı. Yaralılar Afyonkarahisar’daki hastanelere kaldırıldı. Kazanın ardından Mustafa Çimen, Durmuş Tanrıkulu, Rasime Tanrıkulu ve Yadigar Çimen dün hayatını kaybederken, Emine Çimen ise bugün yaşamını yitirdi.

Adana’da Mezarlıkta Cinayet: Kirpi Yuvasında Saklanan Katil Yakalandı Adana’da Mezarlıkta Cinayet: Kirpi Yuvasında Saklanan Katil Yakalandı

Yaşamını yitiren 5 kişi, pancar hasadı için Sandıklı ilçesine bağlı tarlalarına gitmekteydi. Acı kazada yaşamını yitirenler için Hocalar ilçesine bağlı Çepni köyünde bir cenaze töreni düzenlendi. Çevre köylerden vatandaşların da katıldığı tören duygusal anlara sahne oldu. Köy mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından, gözyaşları içinde son yolculuklarına uğurlandılar.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı