Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği ekipleri, çeşitli suçlardan aranan şahıslara yönelik bir operasyon düzenledi. Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda gerçekleştirilen operasyonda, teknik ve fiziki takip sonucunda 3 şüpheli yakalandı.

24 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Emrah Ç., uyuşturucu madde bulundurma ve ticareti suçlarından aranan 20 yıl 9 ay hapis cezası bulunan Ahmet D. ve çekle karşılıksız işlemlere sebebiyet verme suçundan 5 yıl ceza alan İncifer Ö., farklı adreslerdeki saklanma yerlerinde yakalandı.

Operasyon sırasında, İncifer Ö.’nün bulunduğu adrese baskın düzenlendi. Polis ekiplerini gören şüpheli, 2. kattan camdan atladı. Düşme sonucu ayağı kırılan İncifer Ö., hastaneye kaldırıldı. Tedavisinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yüreğir Mobilyacılar Sitesi'nde Çöp Alanında Yangın Çıktı Yüreğir Mobilyacılar Sitesi'nde Çöp Alanında Yangın Çıktı

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, bu tür operasyonların hız kesmeden devam edeceğini ve vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak için çalışmalarına ara vermeyeceğini duyurdu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı