ÖZELHABER/ Ziyaret kapsamında, mevcut hastane binasının yanında inşaatı devam eden yeni hastane binasında incelemelerde bulundular ve yapım süreci hakkında bilgi aldılar. Yeni hastane binasının 2024 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor ve yenilenen fiziki alanlarla birlikte diyaliz ünitesi gibi özel hizmetlerin sunulması planlanıyor.

Hastane, Sağlık Bakanlığı tarafından E grubu 10 yataklı kamu hastanesi statüsüne yükseltilmiş olup, bu kapsamda personel planlaması ve hizmet alanları yeniden düzenlenmiştir.

Uzmanlar çocukların kahvaltı yapmadan okula gitmelerine karşı uyarıyor Uzmanlar çocukların kahvaltı yapmadan okula gitmelerine karşı uyarıyor

Mevcut hastane binasında, dahiliye uzmanları, aile hekimi uzmanları ve diğer uzmanlar tarafından poliklinik hizmetleri sunulmakta olup, diş poliklinik hizmetleri, I servis, radyoloji ve laboratuvar hizmetleri etkin bir şekilde sağlanmaktadır. Ayrıca, hastane bünyesinde halk sağlığını koruyucu eğitimler ve kanser taramaları da titizlikle yürütülmektedir.

Dr. Hüseyin SARIKAYA ve hastane yöneticileri, Hastane Başhekim Vekili Dr. Huzeyfe Yusuf EMEK ve hastane personeli ile bir toplantı gerçekleştirerek, hastanenin mevcut durumu ve hizmet kalitesini artırmaya yönelik önerileri değerlendirdiler. Dr. SARIKAYA, yöneticilere ve personeline gösterdikleri gayret ve özverili çalışmalar için teşekkür etti.

Kaynak: Berkay Tozlu