Ogeday Girişken 1992 yılında Adana'da dünyaya geldi. Üniversiteye kadar olan eğitimini de Adana'da tamamlayan Girişken, üniversite için İstanbul'a gitti ve Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü'nü bitirdi. Girişken, o yıllarda da sporcu kimliğiyle anılıyordu ve sonunda ilgililerin dikkatini çekmeyi başararak Fenerbahçe'de lisanslı sporcu olarak kürek takımında yer aldı. Dünya sıralamalarında adından söz ettiren Girişken, 2017 yılında Survivor isimli yarışma programına katıldı. 

Girişken, yarışmanın başlamasının ardından parkurlardaki performansı ile o sezonun şampiyonu oldu. Ardından Litvanya'da gerçekleşen U-23 Kürek Şampiyonası'na katıldı ve yarışmayı yarışmayı 8. sırada tamamladı. 

Whatsapp Image 2024 06 13 At 12.03.47Tüm bunların dışında Girişken, oyunculuk hayatına da adım attı. Oyunculuğa ilk adımı ise Bir Litre Gözyaşı dizisinde canlandırdığı "Teoman" karakteri oldu. 2019 yılında geldiğimizde ise Savaşçı dizisinde "Astsubay Çavuş Demir Döğer" karakterini canlandırdı. 2022 yılında ise tekrar Survivor adlı yarışmaya katılarak "Survivor 2022: All Star" yarışmasında mücadele gösterdi.

Kaan Yıldırım ailesi kimdir? Kaan Yıldırım ailesi kimdir?

Ogeday Girişken'in annesi kim?

Ogeday Girişken'in annesi hakkında internette pek fazla bilgi bulunmuyor fakat annenin Girişken'in tekrar yarışmaya katılmasını istemediği biliniyor. Girişken, 2017 yılında verdiği bir röportajda bu bilgilere yer vermişti.

Ogeday Girişken'in babası kim?

Ogeday Girişken'in babası oldukça merak ediliyor fakat ne yazık ki Ogeday Girişken'in babası hakkında hiçbir bilgiye ulaşılamıyor.

Kaynak: Haber Merkezi