Sosyal medya fenomeni Mika Raun, yaklaşık bir yıldır ilişki yaşadığı sevgilisini kamera karşısına çıkardı. Youtube'da yayınadıkları video ile takipçilerinin sorularını yanıtlayan çift, tanışma hikayelerini anlattı. 

22 yaşındaki genç fenomen Mika Raun, transseksüel kimliğiyle uzun zamandır dikkat çekmeyi başarıyor. Şok eden değişimi ve kusursuz estetikleriyle dillerden düşmeyen Mika Raun, bu kez de kamera karşısına çıkardığı sevgilisi sayesinde sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. 

Whatsapp Image 2024 06 13 At 11.07.08Mika Raun, sevgilisiyle birlikte çektiği videoda tanışma hikayelerini anlattı. Çiftin anlattığı hikayeye göre sevgilisi Mika'yı bir kafede görmüş ve görür görmez aşık olmuş. İlk görüşten sonra Mika'yı takip eden sevgili, bir şekilde Mika'yı ikna edip numarasını almış. Üstelik Mika'nın sosyal medya fenomeni Mika Raun Can olduğunu bilmiyormuş. Hatta Mika, geçirdikleri 3'üncü haftada transseksüel kimliğini açıkladığında sevgilisi inanmamış.

Genç çift çektikleri Youtube videosunde, birbirlerini ilk gördükleri anda aşık olduklarını, yıllardır tanışıyorlarmış gibi hissettiklerini söyledi. Öte yandan Mika'nın sevgilisinin ailesinden aldığını söylediği olumlu tepkiler de izleyenleri şaşırttı. Genç çift; aralarında yüzük taktıklarını, ilk çocuklarının kız olmasını istediklerini de ifade etti. Ayrıca Mika, birbirlerinin isimlerinin yazılı olduğu dövmelerin fikrinin sevgilisinden çıktığını da söylemeyi unutmadı.

Instagram'da 1 milyon 400 bin, TikTok'ta 290 bin takipçiye sahip olan Mika Raun Can'ın, "Evli çiftlerden daha çok vakit geçiriyoruz." dediği sevgilisi kim? İşte detaylar...

Miss Turkey yarışmasında ilk 20'ye giremeyen İpek Kuşçu kimdir? Olayı ne? Miss Turkey yarışmasında ilk 20'ye giremeyen İpek Kuşçu kimdir? Olayı ne?

Mika Raun sevgilisi kim?

Sosyal medya fenomeni Mika Raun'un sevgilisi Batu Can, 16 Ocak 2001 tarihinde dünyaya gelmiş. Baba tarafından Sivas, anne tarafından Bartınlı olan genç sevgili; yaşamını İstanbul'da yazılım mühendisi olarak sürdürüyor.

Kaynak: Haber Merkezi