ÖZELHABER/ 1-9 Temmuz 2024 tarihleri arasında Konya’da düzenlenen Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonası’nda Çankırı ilini temsil eden No18 Spor Kulübü sporcuları
Azra Bulut 42 kg-Minik Point Fighting branşında Türkiye Şampiyonu; 
Nesrin Ören 50 kg-Yıldız Point Fighting branşında Türkiye Üçüncüsü; 
F.Fatih Ören 57 kg-Genç Light Contact branşında Türkiye Üçüncüsü olmuştur.


No18 Spor Kulübü Antrenörü Emre Aslan, "Şampiyonada Azra, sergilediği performansla dikkat çekti. Dövüş sırasında stratejik düşünme, rakiplerini iyi analiz etme ve uygun taktikler geliştirme konularında üstün bir başarı gösterdi. Teknik becerileri ve fiziksel dayanıklılığı ile sakinliğini koruyarak kritik anlarda doğru hamleler yaptı. Azra’nın bu özellikleri ve maçlardaki kararlılığı ona şampiyonluk getiren faktörler arasındaydı. Onun bu başarısı, hem kişisel disiplinin hem de kulübümüzde verilen doğru antrenman eğitimlerinin bir sonucudur." dedi.


"Sporcularımızın şampiyonada gösterdikleri başarılarla gurur duyuyoruz"


Antrenör Emre Aslan, "Sporcularımızın şampiyonada gösterdikleri üstün performans ve elde ettikleri başarılarla gurur duyuyoruz. Her biri azimleri, kararlılıkları ve disiplinleriyle kulübümüzü ve ilimizi en iyi şekilde temsil etti. Takım çalışmaları ve bireysel performanslarla kulübümüzün gücünü ve birlikteliğini bir kez daha kanıtladık. Bu süreçte, sporcularımızın yanında olan ve onları destekleyen kıymetli ailelerine de teşekkürlerimizi sunuyoruz. No18 Spor Kulübü olarak sporcu yetiştirmeye ve geleceğin şampiyonlarını keşfetmeye devam edeceğiz. Bu yolda, azimli ve yetenekli sporcuların başarısı bize ilham veriyor ve motivasyonumuzu artırıyor." şeklinde konuştu.

Çankırı FK’nın Kırıkkale FK Mağlubiyeti Üzerine Teknik Direktör Çetin Demir Maçı Değerlendirdi! Çankırı FK’nın Kırıkkale FK Mağlubiyeti Üzerine Teknik Direktör Çetin Demir Maçı Değerlendirdi!

Kaynak: Berkay Tozlu