TRT Belgesel kanalında dövüş sporları ve savunma sanatları ile ilgili ekrana gelen programda izleyici ile buluşan Nehar Eren'in hayatı, başarı hikayesi ve kimin koruması olduğu büyük bir merak konusu.

Biz de Nehar Eren ile ilgili vatandaşların merak ettiği soruları haberimize taşıdık. Peki, Nehar Eren kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir? Nehar Eren'in eşi kim, kiminle evli? 

İşte tüm bu sorulara yanıt aradığımız haberimize sizlere sunuyoruz.

Nehar Eren Kimdir?

Savunma Sanatları ve Dövüş Sporlarına Adanmış Bir Hayat

Nehar Eren, içindeki enerjiyi hisseden, sokağa çıkmaya hazır olan, dünyayı dolaşmayı seven ve dövüş sporlarıyla ilgilenen herkesin yakından tanıdığı bir isim. Nehar Eren, kendini dövüş sanatlarına adamış bir profesyonel güvenlik uzmanı ve kişisel spor eğitmenidir. Dövüş sporlarının ruhunu anlamak için ana vatanlarına gidiyor, tanınan ustalardan eğitim alıyor ve yaşamlarına dâhil oluyor.

Erkan Kılıç kimdir? Neden görevden alındı? Erkan Kılıç kimdir? Neden görevden alındı?

Nehar Eren Kimin Korumasi

Nehar Eren nereli? Kaç yaşında?

Nehar Eren, 1977 yılının Şubat ayında Ankara’da dünyaya gelmiştir. TED Ankara Koleji’ni bitirdikten sonra Gazi Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde eğitim görmüş, ardından Bilkent Üniversitesi’nde MBA yapmış ve yine Bilkent Üniversitesi’nde yüksek lisansını tamamlamıştır.

Nehar Eren kimin koruması?

Kariyerine Ankyra Wolt Sports Club’da çalışarak adım atan Nehar Eren, ardından EBMAS Wing Tzun Kung Fu Instructor’da görev almıştır. Daha sonra da Ebmas Wing Tzun Kung Fu ile kariyerine devam etmiştir. Uzun yıllardır uzak doğu sporlarıyla ilgilenen Nehar Eren, lise döneminde bu spora merak sarmıştır. Karate, Aikido, Judo ile başladığı savunma sanatı macerasına, Bruce Lee ve Yip Man'dan bildiğimiz Wing Chun ile devam etmiştir.

Nehar Eren Eğitimleri

Nehar Eren, yurt dışında anti-terör, birden fazla ve farklı silahı aynı anda kullanma, yüksek risk altında silahlı koruma, yüksek risk altında araç kullanma ve çatışma anında askeri ilk yardım gibi özel eğitimler almıştır. Bu eğitimler, onun profesyonel güvenlik alanındaki yetkinliğini ve dövüş sanatlarındaki ustalığını pekiştirmiştir.

Nehar Eren televizyon programı 

Günümüzde her pazar saat 22:00'da TRT Belgesel ekranlarında yayınlanan Savunma Sanatları isimli program ile izleyicinin karşısında yer almaktadır.

Nehar Eren Kimdir

Nehar Eren evli mi? Eşi, kiminle evli?

07 Temmuz 2012 tarihinde Hande Eren ile evlenmiştir ve yaşantısını ailesi ile birlikte Ankara’da sürdürmektedir.

Nehar Eren, dövüş sporlarına ve savunma sanatlarına olan tutkusu, aldığı eğitimler ve kariyerindeki başarılarla dikkat çeken bir isimdir. Onun yaşamı, bu sporlara ilgi duyan herkes için ilham verici bir yolculuk sunmaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi