Murat Övüç, geçtiğimiz günlerde oğlunun düğünüyle bir kez daha gündeme geldi. Özellikle düğününde oğluna 2 kilo altın hediye etmesiyle büyük ilgi gördü. 1968 yılında doğmuş olan Murat Övüç, beş kardeşin en küçüğü olup, üç ablası ve bir ağabeyi bulunmaktadır. Liseyi bitirdikten sonra Bahçeşehir Üniversitesi İşletme bölümünde eğitimine devam eden Övüç, hala yaşam koçu olarak çalışmakta ve tarot falı hizmetleri sunmaktadır. 

Murat Övüç, özellikle Instagram hesabındaki geniş takipçi kitlesi sayesinde sanat ve eğlence sektöründe önemli bir etki bırakmayı başarıyor. Aynı zamanda yardımseverliği ve ilginç kişiliğiyle de tanınmaktadır. 

Murat Övüç sevgilisiMurat övüç'ün asıl mesleği medyumluktur. İstanbul'un birçok yerinde astroloji okumaları yapmakta ve birçok tanınmış kişi onun hizmetine başvurmaktadır. Övüç aynı zamanda Beyoğlu'nda bir otel ve restoran işletmektedir.

Murat Övüç, sosyal medyada yayınladığı videolarla popülerlik kazanmıştır. Özellikle Instagram hesabında "netflix" kelimesini telaffuz etmekte zorlanmasıyla dikkat çekmiş ve bu da onun daha fazla takipçi kazanmasına olanak sağlamıştır. 

Barış Boyun kimdir? Nereli, ne iş yapıyor? Barış Boyun kimdir? Nereli, ne iş yapıyor?

Murat Övüç evli mi? 

Murat övüç'ün şu anda evli değil. Övüç'ün 26 yaşında yaptığı evlilik ise 7 yıl sürmüş ve bu evliliğinden bir erkek çocuk dünyaya gelmiştir. Eşinin kim olduğu ise bilinmiyor.

Murat Övüç oğlu

Murat Övüç'ün sevgilisi kim?

Murat Övüç'ün sevgilisi hakkında kamuoyuyla paylaşılmış herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Murat Övüç'ün oynadığı dizi ve filmler:

  • Kolej Rüyası (2021)
  • Çift’lik Bank: Tosun Firarda (2018)
  • Benim Adım Osssman (2018)

Kaynak: Haber Merkezi