Milliyetçi Hareket Partisi Orta Belediye Başkan Adayı Ömer Bezci vatandaşlarla iftar sofrasında buluşacak. 

Çankırı'nın ilçeleri arasında seçim çalışmaları ve projeleri ile dikkat çeken adaylar arasında yer alan Orta ilçe belediye başkanlığı seçimlerinin iddialı adaylarından MHP Orta Belediye Başkan Adayı Ömer Bezci 2014 seçimlerinde de Orta belediye başkan adayı olmuştu.

Memleketi ile bağını koparmayan ve memleketine hizmet etmek, ilçesini kalkındırmak istediğini söyleyen MHP Orta Belediye Başkan Adayı Ömer Bezci geçtiğimiz günlerde Çankırı Postası ve Radyo Neşe ortak canlı yayınında Gazeteciler Ercan Şeker ve Turan Harmancı'nın sorularını yanıtlamıştı.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ömer Bezci seçildiğinde Orta'da durmaz dedikodularına da cevap vermişti. Başkan Adayı Bezci sosyal medya hesabından da şu açıklamada bulundu:

Çankırı İl Genel Meclis Başkanı seçilen Ahmet Ulusoy'dan ilk açıklama Çankırı İl Genel Meclis Başkanı seçilen Ahmet Ulusoy'dan ilk açıklama

‘Belediye Başkanı olsa da Orta’da durmaz dedikodularına çok gülüyorum. Ben Orta’ya dair ideallerimi gerçekleştirmek için aday oldum. Kazandığım takdirde eşimle birlikte Orta’ya yerleşecek ve tüm enerjimi Orta için Ortalılar için harcayacağım.’

ÖMER BEZCİ'DEN İFTAR DAVETİ

MHP Orta Belediye Başkan Adayı Ömer Bezci vatandaşları şu mesajla iftara davet etti:

16 Mart 2024 Cumartesi Günü ve 17 Mart Pazar Günü, Osman Dede Külliyesi Yemekhanesi’nde gerçekleştireceğimiz iftar programımıza tüm vatandaşlarımız davetlidir.

Ömer Bezci

Muhabir: Furkan Ercan