ÖZEL HABER/Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çankırı İl Başkanı Ahmet Kurt, dört yıldır sürdürdüğü il başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı. Edinilen bilgilere göre, Kurt’un istifası Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli'nin talimatıyla gerçekleşti ve Kurt, MHP içindeki hizmet noktasında varlık göstereceğini ifade etti.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Ahmet Kurt, “Dört yıldır onurla yürüttüğüm MHP Çankırı il başkanlığı görevim, bugün itibarıyla sona ermiştir. Bu güne kadar olduğu gibi, bundan sonra da hayat çizgim Genel Merkezimin ve Liderim Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin izinde devam edecektir. İl, ilçe teşkilatlarımız, Ülkü Ocakları, Kamu-Sen ve tüm dava arkadaşlarımla birlikte çalışmaktan gurur duydum. 14 yaşımdan beri bana inanan aziz Çankırı halkına, aileme ve tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ederim.” ifadelerine yer verdi.

Ahmet Kurt, Çankırı Haber.net'e yaptığı açıklamada, Genel başkan Dr. Devlet Bahçeli’nin emri ile istifa ettiği ifade ederek, “Böyle olması gerekti. Her zaman genel başkanımız ve partimizin emrindeyim.” dedi.

Ahmet Kurt, görevi bırakmasına rağmen partiye olan bağlılığını sürdüreceğini ve MHP’nin emrinde olmaya devam edeceğini belirtti. İstifanın ardından MHP Çankırı İl Başkanlığı’nda yeni bir dönem başlayacak ve başkanlık görevine kimin getirileceği merak konusu.

HABER: Burak Kaya

Gazi Meclis'te Orta İlçesi Masaya Yatırıldı! Başkan Bezci'den Verimli Görüşme Gazi Meclis'te Orta İlçesi Masaya Yatırıldı! Başkan Bezci'den Verimli Görüşme

Mhp Çankırı İl Başkanlığı'nda Görev Değişimi Ahmet Kurt İstifasını Açıkladı!-1

Kaynak: Burak Kaya