Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Gezen Sinema Tırı, Kütahya’da başlattığı etkinliklerle vatandaşları kültürel etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor. İlk durağı olan Emet ilçesinde Hükümet Meydanı’nda kurulan etkinlik, yoğun ilgi gördü. Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, halka hitap ederek etkinliğe katkılarından dolayı Kültür ve Turizm Bakanlığı’na teşekkür etti.

Etkinlik, Gezgin Ozanlar Grubu’nun verdiği muhteşem konserle başladı. Konserde Barış Manço, Aşık Veysel, Neşet Ertaş ve Cem Karaca gibi Türk müziğinin unutulmaz isimlerinin şarkıları seslendirildi. Nostaljik anlar yaşayan Emet halkı, müzik ziyafetinin ardından sinema gösterimine geçti.

Çankırı'nın Renkli Kültürü Sultanbeyli Memleket Günleri'nde! Kaçırılmayacak Etkinlik 21 Ekim'de Çankırı'nın Renkli Kültürü Sultanbeyli Memleket Günleri'nde! Kaçırılmayacak Etkinlik 21 Ekim'de

Yönetmenliğini Burak Aksak’ın yaptığı ve başrollerinde Fatih Artman, Hande Doğan Demir, Erdal Tosun’un yer aldığı “Bana Masal Anlatma” filmi, izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı. Vatandaşlar açık hava sineması konseptiyle sunulan bu etkinlikte Kültür ve Turizm Bakanlığı’na ve Emet Belediyesi’ne teşekkür etti. Sinema ve müzik dolu bu gece, Emet halkı için unutulmaz bir kültürel deneyim oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı