Çankırı’nın Merkez Karadayı köyü nüfusuna kayıtlı Kıbrıs Gazisi Dursun Şahin, tedavi gördüğü Çankırı Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Böbrek rahatsızlığı nedeniyle bir süredir yoğun bakım servisinde tedavi altında bulunan Gazi Şahin, dün akşam saat 23.30’da yaşamını yitirdi.

Evli ve 7 çocuk babası olan Kıbrıs Gazisi Dursun Şahin’in vefatı, ailesi ve yakınlarını derin bir üzüntüye boğdu. Gazi Şahin’in cenazesi, bugün Karadayı köyünde Cuma namazına müteakip düzenlenecek cenaze töreninin ardından köy mezarlığında toprağa verilecek.

Kıbrıs Barış Harekatı’nda görev yapan ve gösterdiği cesaretle kahramanlık örneği sergileyen Şahin, köyünde ve çevresinde saygı ve sevgiyle anılan bir isimdi. Gazi Şahin’in vefatı, başta ailesi olmak üzere tüm köy halkını yasa boğdu.

Cenaze törenine, Şahin’in ailesi, köy halkı ve gazinin silah arkadaşlarının yanı sıra, Çankırı protokolünden isimlerin de katılması bekleniyor. Kıbrıs Gazisi Dursun Şahin, vatan sevgisi ve fedakârlığıyla hatırlanacak ve dualarla son yolculuğuna uğurlanacak.

Samsun'da Jandarmadan Büyük Operasyon: 32 Bin 740 Makaron Ele Geçirildi! Samsun'da Jandarmadan Büyük Operasyon: 32 Bin 740 Makaron Ele Geçirildi!

Kaynak: Berkay Tozlu