Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde, saat 11.00 sıralarında gerçekleşen olayda bir polis memuru bıçaklı saldırıya uğradı. Kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs, cadde üzerinde duran polis memuruna arkadan yaklaşıp bıçakla saldırdı. Ensesinden yaralanan polis memurunun yardımına ilk olarak zabıta memuru koştu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı polis memurunu ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı.

İMEİ Kayıt Ücretleri 2025'te 45 Bin TL'yi Aşacak! İMEİ Kayıt Ücretleri 2025'te 45 Bin TL'yi Aşacak!

Polisin hayati tehlikesinin bulunmadığı, ancak tedavisinin hastanede devam ettiği öğrenildi. Saldırının ardından hızla olay yerinden kaçan şüpheli şahsın yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlatıldı. Güvenlik güçleri, çevredeki kameraları inceleyerek saldırganın izini sürmeye çalışıyor.

Olay anı güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde saldırganın, polis memuruna arkadan yaklaştığı ve elindeki bıçakla saldırdığı görülüyor. Saldırının ardından koşarak kaçan şüphelinin izini süren polis ekipleri, çevrede geniş çaplı bir arama başlattı.

Saldırının neden gerçekleştiği henüz bilinmezken, güvenlik güçleri olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. Halk arasında paniğe neden olan bu olay sonrasında İstiklal Caddesi'nde güvenlik önlemleri artırıldı. Polis, saldırganın en kısa sürede yakalanması için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı