Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Van’ın istihdamına sunduğu katkılardan dolayı Lokman Hekim Van Hastaneleri’ni ödüllendirdi. Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) tarafından düzenlenen etkinlikte, Hisarcıklıoğlu Van’a gelerek çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Gerger’de Şok Eden Olay: Elektrik Direğinde Asılı Halde Erkek Cesedi Gerger’de Şok Eden Olay: Elektrik Direğinde Asılı Halde Erkek Cesedi

İlk olarak, bu yıl ikincisi düzenlenen Van Gurme ve Gastronomi Fuarı’na katılan Hisarcıklıoğlu, Van’ın gastronomi ve kültürel değerlerini yakından inceledi. Ardından, Van TSO tarafından düzenlenen ‘İstihdama Katkı Sağlayanlar Ödül Töreni’ne katıldı. Burada, istihdama katkı sağlayan firmalara ödüllerini takdim etti. Hisarcıklıoğlu, ödül töreninde yaptığı konuşmada, “İstihdamın Yıldızları Ödül Töreni'nde, firmalarımızın hak ettikleri ödüllerini verdik. Üretim, yatırım, ihracat yapan ve istihdam sağlayan her firma bir yıldızdır ve ödülü hak etmektedir” dedi.

Ödül töreninde, Van’ın istihdamına büyük katkıda bulunan Lokman Hekim Grubu ödüllendirildi. Lokman Hekim Grubu’nun Uluslararası Operasyonlar Direktörü Hakan Süslü ve Lokman Hekim Van Hastaneleri Genel Müdürü Fatih Doğan, ödüllerini Hisarcıklıoğlu’nun elinden aldı. Fatih Doğan, Van’da 600’ün üzerinde kişiye istihdam sağladıklarını belirterek, “Bu tür ödüller bizlere moral ve motivasyon sağlıyor. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Van TSO’ya bu anlamlı ödül için teşekkür ederiz” dedi.

Van’daki bu ödül töreni, yerel işletmelerin ve girişimcilerin desteklenmesi adına büyük bir anlam taşıyor. Lokman Hekim Grubu’nun bu başarısı, sadece Van’ın değil, ülke genelindeki istihdam politikalarına katkı sağlıyor. Çalışmalarının devam edeceğini ve daha fazla istihdam sağlamak için gerekli adımları atacaklarını belirten Doğan, Van’daki iş gücünün artırılmasına yönelik sürdürülen projelere de vurgu yaptı. Bu tür ödüller, yerel ekonomilerin güçlenmesine ve iş dünyasının motivasyonunun artmasına katkıda bulunuyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı