AFAD Ekibi Kayseri'de zirveye tırmandı AFAD Ekibi Kayseri'de zirveye tırmandı

01 Temmuz 2024 tarihinde Müdürlük Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Eğitim Müfettişleri Başkanı İlker Taşdelen, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İlker Kendir, Şube Müdürleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri katıldı.

Öztürk'ün konuşmasıyla başlayan toplantıda, eğitim öğretim süreçlerine dair veriler ve bilgiler İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile paylaşıldı. 2023-2024 eğitim öğretim yılında okullarda akademik eğitimlerin yanı sıra sosyal faaliyetler noktasında gerçekleştirilen etkinliklere de değinildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin ilçelerle ilgili talepleri dinlendi ve tartışıldı. Ayrıca, dönem içinde yapılan çalışmaların yanı sıra yaz sezonunda yapılacak çalışmalar da detaylı bir şekilde değerlendirildi.


Toplantıda ele alınan gündem maddeleri arasında, okula kayıtsız öğrenci takipleri, LGS ve YKS değerlendirmeleri, okuma yazma kursları, taşımalı eğitim planlaması, okullardaki onarımlar gibi konular yer aldı. Ayrıca, 2023-2024 eğitim öğretim yılı içerisinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan ve tanıtımı yapılan yeni müfredat ve değişen yönetmeliklerle ilgili katılımcılarla bilgi paylaşımı yapıldı.

02083814 Dscf9718

Kaynak: MEM