Hatayspor ve Mersin İdman Yurdu taraftarları, Antakya'da depremden etkilenen çocuklar için anlamlı bir yardım kampanyasına imza attı. Asrın felaketi sonrası Hatay'da evleri yıkılan vatandaşlar, konteyner kentlerde yaşamaya başlamıştı. Eğitim dönemi öncesi çocukları unutmayarak sosyal sorumluluk projelerine katkı sağlamak isteyen taraftar grupları, kırtasiye malzemeleri dağıttı.

Süper Lig'de 6. Hafta Heyecanı Başlıyor Derbi Coşkusu ve Kritik Mücadeleler Süper Lig'de 6. Hafta Heyecanı Başlıyor Derbi Coşkusu ve Kritik Mücadeleler

Mersin İdman Yurdu taraftarları ve Hatayspor Old School taraftar grubu, hayırseverlerin destekleri ve kendi çabalarıyla, Antakya ilçesindeki İzmir ve Konya konteyner kentlerinde kırtasiye malzemelerini depremzede çocuklara ulaştırdı. Dağıtım, çocukların eğitim ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak gerçekleştirildi.

Bu anlamlı destek, hem taraftar gruplarının hem de hayırseverlerin çocukların eğitimine verdiği önemi gösterirken, bölgedeki çocuklar için büyük bir moral kaynağı oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı