Batman'da hapşırma nöbetleri geçiren 35 yaşındaki Benazir Aydın, 18 Eylül'de Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Durumu kötüleşince, 2 Ekim'de Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Aydın’a burada Nöroloji, Psikiyatri, Kulak Burun Boğaz, İmmünoloji ve Alerji Hastalıkları gibi çeşitli uzmanlık alanlarından doktorlar tarafından detaylı testler uygulandı.

Aydın'ın trigeminal sinirinde hapşırma refleksinin oluşması nedeniyle 20 gün boyunca tedavi gördü. Bu süreçte toplamda 4 kez sinir blokajı tedavisi uygulandı. Yapılan enjeksiyon tedavileri ile Aydın’ın sağlık durumu hızla iyileşmeye başladı.

Yapılan muayene ve tedavi sürecinin ardından Benazir Aydın'ın sağlık durumu stabil hale geldi. 35 gün boyunca hastanede kalan Aydın, yarın taburcu edileceği duyuruldu. Tedavi sürecinin başarıyla sonuçlanması, Aydın ve ailesi için büyük bir sevinç kaynağı oldu.

Ruh Sağlığına Dikkat: Ekonomik Kriz ve Artan Şiddet Olayları Ruh Sağlığına Dikkat: Ekonomik Kriz ve Artan Şiddet Olayları

Kaynak: İhlas Haber Ajansı