Kızılırmak Haberleri

Kızılırmak haberleri ve güncel Kızılırmak gelişmeleri, Kızılırmak ile ilgili tüm video, Kızılırmak fotoğrafları ve Kızılırmak haberleri Çankırı Haber, Son Dakika Çankırı Haberleri, Haber 18 sitemizde


Çankırı'nın Kızılırmak ilçesindeki dağlık alanda yer alan rengârenk tepeler, doğanın eşsiz bir mirası olarak dikkat çekiyor.

GÜNDEM

2 Haziran 2024 Pazar günü gerçekleştirilen Liselere Giriş Sınavı (LGS) sonrasında öğrencilere okul tanıtım gezileri düzenleniyor.

KIZILIRMAK

Kızılırmak Nehri yatağında çıkan yangında, Çankırı'nın Kızılırmak ilçesinde 700 dönüm alan zarar gördü.

GÜNDEM

Çankırı'nın Kızılırmak ilçesinde, Kızılırmak nehrinin yatağında çıkan örtü yangını ekipler tarafından başarıyla söndürüldü.

SPOR

Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Kızılırmak İlçesinde Stadyum yenileme çalışmalarına yapıyor.

GÜNDEM

Çankırı’nın Kızılırmak İlçesine bağlı Karamürsel Köyü nüfusuna kayıtlı TBMM’de Koruma Daire Başkanlığına bağlı görev yapan Şükrü Alantor evinde ölü bulundu.

GÜNDEM

Türkiye’nin çeltik üretiminde önemli merkezlerinden olan Çankırı’nın Kızılırmak ilçesinde, yetişen çeltiklerde hasat için bekleyiş devam ediyor.

GÜNDEM

Çankırı'nın Kızılırmak ilçesinde ırmağa düşen 7 yaşındaki çocuğun yaşam mücadelesi devam ediyor.

KIZILIRMAK

Çankırı’nın Kızılırmak ilçesinde çalışan yüzde 100 görme engelli Doğan Yurt ile yüzde 50 görme engelli eşi Zehra Yurt, yaşam azmi...

GENEL