Tarım ve Orman Bakanlığı İl Müdürlüğü, Çankırı’nın Kızılırmak İlçesi Yukarıalegöz Köyü’nde yenilikçi bir projeyi hayata geçirmek için harekete geçti. Hayvan içme suyu ihtiyacını sürdürülebilir bir yöntemle karşılamak amacıyla güneş enerjisi destekli bir içme suyu tesisi kurulması için ihale süreci başlatıldı. İhale, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 19. maddesi uyarınca, açık ihale usulüyle 4 Kasım 2024 tarihinde gerçekleşecek. İhaleye katılmak isteyen firmalar, elektronik ortamda EKAP üzerinden tekliflerini sunabilecekler.

İLAN DETAYINI GÖRMEK İÇİN TIKLA

Çankırı İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılacak olan bu projede, yenilenebilir enerji kaynaklarından yararlanılarak kırsal bölgedeki hayvanların su ihtiyacının güvenilir ve çevreci bir şekilde sağlanması hedefleniyor. Tesis, sözleşme imzalandıktan sonra beş gün içerisinde yer teslimi yapılarak inşa edilmeye başlanacak ve 30 gün içinde tamamlanması planlanıyor.

İhaleye katılım şartları, gerekli belgeler ve ihale dokümanları EKAP’ta yer alırken, sadece yerli isteklilerin katılabileceği belirtildi. Çevre dostu bu önemli projeyle ilgili detaylı bilgiye EKAP üzerinden ulaşabilirsiniz.

Yeşilay Çankırı Şubesi'ne Valilikten Teşekkür Belgesi: "Alişan İle Hayata Gülümse" Programı'nda Tanıtım Yeşilay Çankırı Şubesi'ne Valilikten Teşekkür Belgesi: "Alişan İle Hayata Gülümse" Programı'nda Tanıtım

İLAN DETAYINI GÖRMEK İÇİN TIKLA

Kaynak: Haber Merkezi