Çankırı Belediyesi, Alparslan Türkeş Parkı’nın elektrik altyapısında yapılacak düzenlemeler için ihaleye çıkıyor. Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilecek olan "Alparslan Türkeş Parkı Elektrik İmalatları İkmal İnşaatı Yapım İşi" ihalesi, 15 Kasım 2024 Cuma günü saat 11:00’de gerçekleştirilecek. İhaleye katılmak isteyen firmaların tekliflerini sadece elektronik ortamda, EKAP (Elektronik Kamu Alımları Platformu) üzerinden sunmaları gerekmektedir.

İLAN DETAYLARI İÇİN TIKLA

Çankırı Belediye Başkanlığı’nın 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19. maddesi gereğince açık ihale usulü ile gerçekleştireceği bu projede, toplamda 77 kalem elektrik imalat işi yapılması planlanmaktadır. Proje kapsamında yer tesliminin ardından 150 gün içerisinde tamamlanması beklenmektedir. İlgili firmaların teklif verme yetki belgelerini, iş deneyim belgelerini ve gerekli diğer belgeleri e-tekliflerine eklemeleri zorunludur.

İhaleye katılacak olan firmaların sadece fiyat esasına göre değerlendirileceği ihale kapsamında, teklif geçerlilik süresi ihale tarihinden itibaren 75 gün olarak belirlenmiştir. Çankırı Belediyesi ayrıca, ihaleye yalnızca yerli isteklilerin katılabileceğini duyurdu. İhale detayları ve başvuru koşullarına ilişkin ayrıntılı bilgilere EKAP üzerinden ulaşılabilir ve başvurular elektronik imza ile tamamlanabilir.

İhtisaslaşan Üniversiteler Hitit'te Buluştu Çankırı Karatekin Üniversitesi 'Tuz' Projelerini Paylaştı İhtisaslaşan Üniversiteler Hitit'te Buluştu Çankırı Karatekin Üniversitesi 'Tuz' Projelerini Paylaştı

Bu kapsamda, Çankırı Belediyesi’nin Alparslan Türkeş Parkı’na yönelik bu yatırımı, parkın elektrik altyapısını güçlendirerek, güvenli ve sürdürülebilir bir kullanım hedeflemektedir.

İLAN DETAYLARI İÇİN TIKLA

Kaynak: Haber Merkezi