AK Parti Gençlik Kolları, elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi merhume Betül Önderoğlu için Ahmet Yesevi Camii'nde anma programı düzenledi. Yönetim Kurulu üyeleri ve teşkilat üyeleri, Cuma namazı sonrası Önderoğlu’nun ruhuna ithafen dualar okudu ve ikramlarda bulundu.

Genç yaşta kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıkları dava arkadaşları Betül Önderoğlu için dualar eden teşkilat üyeleri, onun dava yolundaki kararlılığı ve samimiyetiyle her zaman kalplerinde yer alacağını dile getirdi. Yapılan konuşmalarda, Önderoğlu’nun teşkilata olan bağlılığı ve azmi ile iz bıraktığına vurgu yapıldı.

Çankırı İl Özel İdaresi'nden Köy Yollarına Sıcak Asfalt Atağı! Çankırı İl Özel İdaresi'nden Köy Yollarına Sıcak Asfalt Atağı!

“Rabbim, mekânını cennet eylesin, ailesine sabırlar versin. Betül kardeşimiz daima kalplerimizde yaşayacak,” diyen katılımcılar, Önderoğlu'nun aziz hatırasını anmanın kendileri için bir vefa borcu olduğunu ifade etti. Teşkilat üyeleri, bu anlamlı program ile Önderoğlu’nun anısını yaşatmaya devam edeceklerini belirtti.

Kaynak: Berkay Tozlu