Gündem Haberleri

Gündem haberleri ve güncel Gündem gelişmeleri, Gündem ile ilgili tüm video, Gündem fotoğrafları ve Gündem haberleri Çankırı Haber, Son Dakika Çankırı Haberleri, Haber 18 sitemizde


GÜNDEM

Çankırı'da kuru otla kaplı mezarlıkta çıkan yangın itfaiye ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü. Küle dönen mezarlık çevresi, havadan görüntü aktarıldı.

GÜNDEM

Çankırı Karatekin Üniversitesi’nde okumak için Çankırı’ya gelen öğrenciler eksikliklerin göz önünde bulundurularak çözüme kavuşturulmasının iyi olacağını ifade ettiler.

EĞİTİM

Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü "Türkiye Yüzyılı" etkinlikleri kapsamında Lise Öğrencileri Arası Zekâ Oyunları Turnuvası yapıldı.

GÜNDEM

Çankırı’da yazın gelmesiyle birlikte parklar cıvıl cıvıl oldu. Sıcaklıklardan bunalan vatandaşlar serinlemek için akşamları park ve yeşil alanlarda vakit geçiriyor.

GÜNDEM

Çankırı’da Sumitomo Rubber AKO lastik fabrikasında çalışan işçiler, toplu iş sözleşmesi görüşmelerindeki anlaşmazlıklardan dolayı sonuçlanıncaya kadar üretimi durdurarak başlattıkları greve...

EĞİTİM

Çankırı Dr. Refik Saydam İlkokulu Anasınıfı öğretmenleri Anasınıfı bahçesinin duvarlarını boyayarak okul bahçesinin çevre düzenlemesine katkıda sağladılar.

GÜNDEM

Çankırı’da yapılan trafik denetimlerinde 152 araç trafikten men edilerek, 1721 sürücüye de idari işlem uygulandı.

ILGAZ

Ilgaz ilçesinde D100 karayolunda yolcu otobüsü devrildi. 9 kişinin yaralandığı kazada yaralıların isimleri belli oldu.

GÜNDEM

Çankırı Belediyesi, zor durumda kalan küçük dostları için kolları sıvayıp imdadına yetişti. İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, boru içinde mahsur kalan kedi...

ILGAZ

Çankırı’nın Ilgaz ilçesinde yolcu otobüsü devrilmesi sonucu 9 kişi yaralandı.

GÜNDEM

Çankırı’da YKS sınavının ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Sınavı (AYT)’ndan çıkan öğrenciler bindikleri aracın kapısı açılması sonucu yaralandı.

GÜNDEM

Çankırılı öğrenciler “Kitap Kurtları Tahlilde Buluşuyor Projesi” son tahlil etkinliği Kastamonu'da gerçekleştirildi.