Samsun'da Jandarmadan Büyük Operasyon: 32 Bin 740 Makaron Ele Geçirildi! Samsun'da Jandarmadan Büyük Operasyon: 32 Bin 740 Makaron Ele Geçirildi!

ÖZELHABER/ Çankırı’da bu yaz en çok rağbet gören yeşil alanların başında Çankırı Belediyesi Aile Çay Bahçesi yanında bulunan yeşil alan ve İstiklal Yolu Park’ı yeşil alanları oluyor. Yaz aylarında birçok vatandaşın tercih ettiği bu yeşil alanlar ön plana çıkıyor. Çankırı’nın İstiklal yolu parkı gece gündüz demeden en çok tercih edilen mekanların başında geliyor. Vatandaşlar Çankırı Belediyesi’nin yeşil alanları arttırması gerektiğini dile getirdi.

Yaz aylarında stres atmaya gelen vatandaşlar

Yaz ayında İstiklal Yolu Parkı’nda stres atmaya gelen Atilla Alabaş, “Yaz aylarının başlamasıyla beraber insanlar kendilerini dışarıya bıraktılar bunlardan biriside biziz yaz aylarından pek memnun olduğumu söyleyemem. Neden diye sorarsan, çünkü yazları genellikle pek sevmiyorum. Sıcak bana göre değil ama tabii bir de bir çarşıda veya pazarda dolaşmaktansa, çimenlik alanlarda oturmak, en azından bir ağacın gölgesinde dinlenebilmek, insanların, çocukların, kuşların cıvıltısını duyabilmek, insana bir huzur veriyor, ferahlık veriyor. Ama genel olarak yaz aylarından ben bir nefret ediyorum.

Belediyenin yaptığı parklarda yeşil alanlardan memnunum çünkü en azından bir yeşillik alanı görebilmek, şehir içerisindeki gürültü ve kargaşadan kaçıp biraz da olsa bir yeşil alanda oturabilmek, bir ağacın altında oturabilmek insana güzel bir ruh sağlığı veriyor ama yine de bu tarz yeşil alanlıkların Çankırı Merkezde arttırılması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü fazla bir seçenek olmadığı için şehir merkezinde çok fazla insan oluyor bu yeşil alanlarda ben bu yeşil alanların ve Belediye sosyal tesislerinin sayısının arttırılmasını isterdim.” Dedi.
 

Kaynak: Berkay Tozlu