Emniyet Haberleri

emniyet haberleri ve güncel emniyet gelişmeleri, emniyet ile ilgili tüm video, emniyet fotoğrafları ve emniyet haberleri Çankırı Haber, Son Dakika Çankırı Haberleri, Haber 18 sitemizde


GÜNDEM

Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü personeline AFAD tarafından verilen eğitimde yangına müdahale ve tahliye işlemleri uygulamalı olarak öğretildi. Bu kapsamda düzenlenen...

GÜNDEM

Çankırı'nın Uzun Yol Caddesi'nde alınan trafik kararı sonrası başlayan "duba savaşı" durmak bilmiyor! Devlet malına zarar veren bu eylemler neden...

GÜNDEM

Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü’nde kritik görev değişikliği! Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarıyla, kimler nereye atandı?

GÜNDEM

Çankırı İl Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin Sarıkaya, Şabanözü Dr. Sami Baran İlçe Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek personelin taleplerini dinledi.

GENEL

Adana Emniyet Müdürlüğü, 10-16 Haziran tarihleri arasında çeşitli suçlardan aranan 450 şahsın yakalandığını ve 137'sinin tutuklandığını bildirdi.

GÜNDEM

Çankırı’da Jandarma ve Emniyet ekipleri 105 adreste gerçekleştirilen operasyonda 224 şahıs yakalandı.

GÜNDEM

Yaklaşan kurban bayramı nedeniyle bilgilendirmelere başlayan Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü Kurbanlık Satışı yapılan yerlerde bilgilendirmelerde bulunuyor.

GÜNDEM

Çankırı Merkezli 9 ilde Mahzen-49 kapsamında eş zamanlı operasyon yapıldı.

ÇERKEŞ

Emniyet ve jandarma ekipleri düğün ve organizasyonlarda havaya ateş açılmasını önlemek için çalışmalara devam ediyor.

GÜNDEM

Çeşitli suçlardan aranan 53 şahıs ile 7 düzensiz göçmen yakalandı.

GÜNDEM

Çevrimiçi Çocuk Müstehcenliği ve Tacizi ile Mücadele kapsamında 77 ilde düzenlenen "SİBERGÖZ-37" operasyonlarında 156 şüpheli yakalandı.