Ayetullah Hamaney, Cuma Namazı Hutbesinde İsrail'e sert mesajlar verdi Ayetullah Hamaney, Cuma Namazı Hutbesinde İsrail'e sert mesajlar verdi

Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü personeli, AFAD tarafından düzenlenen eğitimde yangına müdahale konusunda hem teorik hem de pratik bilgi sahibi oldu. Çankırı Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerinin verdiği yangın ve farkındalık eğitimleri, personelin afet anında daha bilinçli hareket etmesini amaçladı.

Eğitim sürecinde önce teorik bilgiler aktarıldı. Yangın çıkma sebepleri, yangın anında yapılması gerekenler ve yangın güvenliği konuları ele alındı. Teorik eğitimin ardından gerçekleştirilen uygulamalı tatbikatta ise personel, yangın sırasında bina tahliyesini ve yangın söndürme tüpü kullanmayı deneyimledi. Yangın tüpleriyle yangına nasıl müdahale edilmesi gerektiği konusunda adım adım uygulama yapan personel, yangın söndürme ekipmanlarını etkin bir şekilde kullanmayı öğrendi. Eğitim, personelin olası acil durumlarda daha donanımlı ve hızlı bir şekilde hareket etmesi için büyük önem taşıyor.

Bu tür eğitimlerle Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü’nün afet ve acil durumlara hazırlıklı olması hedefleniyor.

Çankırı Emniyeti Acil Durumlara Eğitim

Çankırı Emniyeti Acil Durumlara Hazır1

Çankırı Emniyeti Acil Durumlara Hazır

Kaynak: Haber Merkezi