Çankırı İl Müftülüğü tarafından Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında tanıtım standı açıldı. Standın açılışında konuşan Çankırı İl Müftüsü Mehmet Şahin, Kur'an-ı Kerim ve Hz. Peygamber'in yolunda bir ömür sürmenin önemine vurgu yaparak, tüm vatandaşların Mevlid-i Nebi Haftası’nı kutladı.

Açılan tanıtım standında özellikle 4-6 yaş Kur’an Kursları ön plana çıkarıldı. Ailelere, bu kurslarda çocukların gönül rahatlığıyla eğitim alabileceği ve Kur’an-ı Kerim ile Hz. Peygamber'in hayatını temel alan bir sistemle yetiştirileceği bilgisi verildi. Stantta görevli TDV gönüllüsü Kur’an Kursu öğreticileri, vatandaşlara sergilenen görseller ve kurslar hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulundu.

ÇAKÜ’den Azalan Su Kaynaklarına Karşı Çözümler Masaya Yatırıldı ÇAKÜ’den Azalan Su Kaynaklarına Karşı Çözümler Masaya Yatırıldı

Çankırılı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği stant, Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri çerçevesinde manevi bir atmosfer oluşturdu. Etkinlik, vatandaşların ilgisi ve bilgilendirme çalışmalarıyla büyük beğeni topladı.

HABER: Burak Kaya

Çankırı’da Mevlid I Nebi Haftası’na Yoğun İlgi 4 6 Yaş Kur’an Kursları Tanıtıldı!2

Çankırı’da Mevlid I Nebi Haftası’na Yoğun İlgi 4 6 Yaş Kur’an Kursları Tanıtıldı!1

Kaynak: Burak Kaya