Çankırı Futbol Kulübü, Yeni Sezon İçin Hedeflerini Duyurdu Çankırı Futbol Kulübü, Yeni Sezon İçin Hedeflerini Duyurdu

ÖZEL HABER/Çankırı Futbol Kulübü Genç Yarenler Grubu Tribün Lideri Salim Aktaş ve beraberindeki taraftar grubu temsilcileri Çankırı Gençlik Spor İl Müdürü Sadık Ak’ı makamında ziyaret ettiler.
Ziyaret ile ilgili detayları Çankırı Haber.net’e açıklayan Çankırı Futbol Kulübü Genç Yarenler Grubu Tribün Lideri Salim Aktaş, birlik beraberlik mesajı vererek Çankırı Haber.net’in sorularını yanıtladı.

 

1-Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadık Ak'ı ziyaret etme nedeniniz nedir? Bu ziyaretin kulüp ve taraftarlar için önemi nedir?

Çankırı Futbol Kulübü Genç Yarenler Grubu Tribün Lideri Salim Aktaş, “Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sadık Bey'i ziyaret amacımız, geçmiş dönemlerde yakaladığımız başarıların aynısını tekrar yakalamaktır. Birlik ve beraberlik içinde şehrimizin takımının 3. Lig yolundaki başarısı için, teknik kadro ve futbol takımımızın yanında olmasını ve hedefimize giden yolda bizlere destek vermesini arzu ediyoruz.”dedi.

2-Genç Yarenler olarak Çankırı Futbol Kulübü'ne destek verme konusunda nasıl bir strateji izliyorsunuz? Taraftar grubu olarak, kulübün başarısında nasıl bir rol oynamayı hedefliyorsunuz?
 

Genç Yarenler Grubu Tribün Lideri Salim Aktaş, “Genç Yarenler taraftar grubu olarak, hem iç sahada hem de deplasmanda şampiyonluğa giden yolda 12. adam olarak her zaman takımımızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Önceki yıllara kıyasla daha büyük kitlelerle harekete geçeceğiz ve Çankırı deplasmanında rakiplerimize asla fırsat vermeyeceğiz.” Diye konuştu.

Genç Yarenler'den Sadık Ak'a Ziyaret 3. Lig Yolunda Büyük Destek!-1

3-Ziyaret sonrası Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile herhangi bir iş birliği veya proje planı üzerinde görüştünüz mü? Gelecek dönemde taraftar grubu olarak ne gibi etkinlikler veya organizasyonlar düzenlemeyi düşünüyorsunuz?

Çankırı Futbol Kulübü Genç Yarenler Grubu Tribün Lideri Aktaş, “Sadık Bey, bu yıl layık olduğumuz 3. Lig'e yükselmek için ne gerekiyorsa yapma sözü vererek taşın altına sadece elini değil, gövdesini koymaya hazır olduğunu ifade etti. Ayrıca, taraftar grubumuza deplasmanlarda destek olma sözü de verdi. Sadık Bey ve Ekrem Bey, şampiyonluk yolunda taraftar grubumuza imkânları dahilinde otobüs tahsis edeceklerini ve Çankırı Gençlikspor’un her konuda yanında olacaklarını bizzat tarafımıza ilettiler. Kendisiyle gerçekleştirdiğimiz hoş sohbet sırasında, özverili ve kararlı bir şekilde projelerini bizlere sundu ve Çorum deplasmanında takımı yalnız bırakmayacaklarını, kıvılcımı ateşleyerek başarıya doğru ilerleyeceklerini belirtti.” Diyerek sözlerine son verdi.


HABER: Burak Kaya

Kaynak: Burak Kaya