TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Menemen FK, 5. hafta karşılaşmasında Van Spor FK ile 1-1 berabere kalarak 4 maçlık galibiyet serisini sonlandırdı. Maç, Menemen İlçe Stadyumu'nda gerçekleştirildi.

ÇANDEF’ten Yeşil Ilgaz Spor’a Ziyaret! Kulüp Yatırımları Masaya Yatırıldı ÇANDEF’ten Yeşil Ilgaz Spor’a Ziyaret! Kulüp Yatırımları Masaya Yatırıldı

İlk yarıyı 1-0 geride tamamlayan sarı-lacivertliler, 71. dakikada Seçim Can Koç’un kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Ancak bu durum hemen ardından gelen 73. dakikada Onur Akdeniz’in attığı golle telafi edildi ve Menemen FK, skoru eşitledi. Maç sonunda her iki takım da 1 puanla sahadan ayrıldı.

Menemen FK Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, maç sonrası yaptığı açıklamada, “İlk yarıda 4 net pozisyonumuz vardı, bunlardan 3’ü direkten döndü. İyi bir oyun sergileyerek pozisyona girdik, ancak savunmada yaptığımız bir hata ile geriye düştük. İkinci yarıda beraberliği sağlamak önceliğimizdi ve ardından maçı kazanmak istedik. Ancak 71. dakikada kırmızı kart görerek 10 kişi kaldık. Eksik oynamamıza rağmen 1-1'lik sonuç bizim için sevindirici. Kazanmak istiyorduk, çünkü pozisyon da bulduk. Futbolun gerçeği, gol atamazsan kazanamazsın. Oyuncularımın mücadele gücünden memnunum ve yenilgisiz yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı