ÖZEL HABER/Çankırı İl Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin Sarıkaya, 25 Ekim 2024 tarihinde Ilgaz Devlet Hastanesi'ne Çankırı İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri ile birlikte ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında Başhekim Dr. Ahmet Aytekin, hastane çalışmalarıyla ilgili bir sunum yaptı.

ÇAKÜ ve Karatekin Hastanesi, Tuz Terapi İçin İş Birliğini Güçlendiriyor ÇAKÜ ve Karatekin Hastanesi, Tuz Terapi İçin İş Birliğini Güçlendiriyor

Sarıkaya, sunumun ardından Ilgaz Devlet Hastanesi personeli ile bir araya gelerek, onların taleplerini ve isteklerini dinledi. Ziyaret kapsamında, vatandaşlara sunulan sağlık hizmetinin kalitesini artırmak için yapılabilecekler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu ve ekip uyumunun önemine vurgu yapıldı.

Hastaneden ayrılırken, Dr. Sarıkaya, birlikte daha iyi bir hizmet sunma hedefi doğrultusunda tüm hastane yönetimine ve personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini sundu. Bu ziyaretin, sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi için atılan önemli bir adım olduğu belirtildi.

HABER: Burak Kaya

Kaynak: Burak Kaya