Burun estetiği, gerek estetik kaygılar gerekse de sağlık sorunları sebebiyle başvurulan bir tedavi yöntemidir. Burun estetiği dahil neredeyse tüm estetikler hem özel hastanelerde hem de devlet hastanelerinde yapılabiliyor. Fakat elbette özel hastanelerle devlet hastaneleri arasında fiyat farkı oluyor. Peki devlet hastanelerinde burun estetiği fiyatları nasıl? Sigorta burun estetiğini karşılıyor mu?

Devlet hastanelerinde estetik fiyatları hastanın sigorta kapsamında olup olmamasına göre değişiklik gösteriyor. Kaldı ki hasta, sigorta kapsamında olsa dahi birtakım şartları sağlaması gerekiyor. 

Devlet hastanelerinde burun estetiği yaptırmak sigorta kapsamında değildir. Burun estetiği için hastadan belirlenen ücret temin edilmektedir. Fakat  bazı durumlarda devlet hastanelerinde burun estetiği masraflarının tamamı sigorta tarafından karşılanabilmektedir. Örneğin burun estetiği yaptırma sebebiniz fizyolojik bir nedenden dolayı nefes problemi ya da burun kırılması gibi bir durum ise burun estetiğiniz, sigorta tarafından karşılanabilir.

Pexels Photo 7585319

Düğün Sektöründe Duraklama: TESK Genel Başkanı Palandöken, Taksit Seçeneklerinin Artırılmasını İstedi Düğün Sektöründe Duraklama: TESK Genel Başkanı Palandöken, Taksit Seçeneklerinin Artırılmasını İstedi

Bütün bunların doğrultusunda devlet hastanelerinde burun estetiği fiyatları şu şekilde:

  • Devlet hastanesinde açık rinoplasti burun estetiği fiyatı 10 bin Türk Lirası.

  • Devlet hastanesinde rinoplasti fiyatı 4 bin 500 Türk Lirası ila 10 bin Türk Lirası arasında değişiklik göstermektedir.

  • Devlet hastanesi burun ameliyatı fiyatı 2 bin 500 Türk Lirası ila 10 bin Türk Lirası arasında değişiklik göstermektedir.

Kaynak: Haber Merkezi