Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde yaşanan trafik kazasında, 21 yaşındaki Neşe Çevik, yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobil çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza, Bozburun Mahallesi Menderes Bulvarı üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Neşe Çevik’e, karşıya geçmek istediği sırada İbrahim D. yönetimindeki 20 AOF 733 plakalı Tofaş marka otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle genç kız yol kenarına savruldu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinden önce, ilk yardım bilgisi olan bir vatandaş Neşe Çevik’e kalp masajı yaptı. Sağlık ekipleri tarafından hayata döndürülen genç kız, hemen Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Neşe Çevik kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Genç kızın ölüm haberi, ailesini büyük bir yasa boğdu. Hastane önünde sinir krizi geçiren aile üyelerinin feryatları yürekleri dağladı. Çevik’in cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna götürüldü. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Neşe Çevik’in ailesi, iki yıl önce benzer bir acıyı daha yaşamıştı. 2021 yılında, 17 yaşındaki kardeşi Cengiz Çevik, tütün tarlasından dönerken yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada bir minibüsün çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetmişti. Çiftçi bir aile olan Çevik ailesi, iki yıl arayla ikinci evlatlarını aynı şekilde trafik kazasında kaybederek büyük bir yıkım yaşadı.

Elazığ’da Taksi ile Motosiklet Çarpıştı: 1 Yaralı Elazığ’da Taksi ile Motosiklet Çarpıştı: 1 Yaralı

Yaşanan bu feci kaza, özellikle yaya güvenliği konusunda alınması gereken önlemleri bir kez daha gündeme getirdi. Denizli’de artan trafik kazalarına karşı yetkililerin daha fazla önlem alması gerektiği vurgulanırken, yaşanan bu trajik olay tüm şehirde büyük üzüntüyle karşılandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı