Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir minibüs sürücüsü yaralandı. Kaza, Muhittin Mahallesi'ndeki Yavuz Selim Caddesi ile Süleymapaşa Caddesi'nin birleştiği dörtyol ağzında gerçekleşti. Yavuz Selim Caddesi üzerinde seyreden S.S. idaresindeki otomobil ile Süleymapaşa Caddesi'nde ilerleyen E.Ç. yönetimindeki panelvan minibüs çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle minibüs, bir apartmanın bahçe duvarına çarptı.

Kazanın ardından başından yaralanan minibüs sürücüsü E.Ç., olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Kazanın ardından olay yerinde bir araya gelen mahalle sakinleri, sık sık yaşanan kazalar nedeniyle yol ayrımında çözüm bulunması gerektiğini belirtti.

Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı. Mahalledeki güvenlik kameralarının ve bölgenin trafik düzenlemesinin gözden geçirilmesi gerektiği düşünülüyor.

Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü'nden Aranan Şahıslara Yönelik Operasyon Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü'nden Aranan Şahıslara Yönelik Operasyon

Kaynak: İhlas Haber Ajansı