Adana Emniyet Müdürlüğü, Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yürütülen asayiş uygulamalarında önemli başarılar elde edildi. Yapılan denetim ve operasyonlar sonucunda, çeşitli suçlarla bağlantılı birçok kişi yakalandı ve büyük miktarda kaçak ürün ele geçirildi.

Operasyonlarda 9 ruhsatsız tabanca, 10 ruhsatsız tüfek ve 209 fişek ele geçirildi. Uyuşturucu ve kaçakçılık ile mücadele çerçevesinde ise 2 bin 530 gram uyuşturucu madde, 38 uyuşturucu hap, 170 bin 400 kaçak makaron ve 580 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü'nden Aranan Şahıslara Yönelik Operasyon Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü'nden Aranan Şahıslara Yönelik Operasyon

Asayiş ve trafik denetimlerinde ise 3 çalıntı araç bulunurken, 7 bin 299 şahıs ve bin 885 araç sorgulandı. Yabancı uyruklu şahıslara yönelik uygulamalarda 407 kişiden 21’i, evrak eksiklikleri nedeniyle mobil göç aracına götürülerek sorgulandı.

Yapılan sorgulamalar sonucunda çeşitli suçlardan aranan 90 şahıs yakalandı. Adana Emniyet Müdürlüğü, bu başarılı operasyonlar sayesinde suç ve suçlularla mücadelenin devam edeceğini ve güvenliğin sağlanması adına çalışmaların aralıksız süreceğini duyurdu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı