Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Nihan Feyman Gök, Erasmus + KA131 Personel Eğitim Alma Hareketliliği çerçevesinde önemli bir etkinlikte yer aldı. 24-28 Haziran 2024 tarihleri arasında Yunanistan’ın Messolonghi şehrinde düzenlenen tuz müzesindeki eğitim programına katılan Gök, sektörel tuz ve tuz temelli stratejik ürünler alanında bilgi ve deneyimlerini artırmayı hedefledi.

Bu eğitim programı, Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Üniversitesi olarak uluslararası işbirliği ağını genişletme çabalarının bir parçası olarak öne çıkıyor. Doç. Dr. Gök, tuz müzesinde gerçekleştirilen atölye çalışmalarında, sektördeki yenilikler ve uygulamalar hakkında detaylı bilgiler edinerek, kendi uzmanlık alanındaki uluslararası gelişmeleri takip etme fırsatı buldu.

Program süresince, katılımcılar arasında yapılan tartışmalar ve bilgi alışverişleri, Gök’ün akademik perspektifine zenginlik kattı. Ayrıca, tuz üretimi ve kullanımına dair yenilikçi yöntemler hakkında edindiği bilgiler, kendi araştırmalarında ve eğitim çalışmalarında uygulama fırsatı sağlayacak.

Türkiye’nin İlk Ebeveyn-Uzman Buluşma Platformu Momtalks Bursa’da gerçekleştirildi Türkiye’nin İlk Ebeveyn-Uzman Buluşma Platformu Momtalks Bursa’da gerçekleştirildi

Erasmus + KA131 Programı, eğitim alanında uluslararası işbirliğini teşvik etmek amacıyla düzenleniyor. Bu tür hareketlilikler, akademisyenlerin farklı kültürlerden bilgi ve deneyim edinmelerini sağlarken, aynı zamanda üniversitelerin global ölçekteki etkileşimlerini artırıyor.
 

Kaynak: Berkay Tozlu