ÖZEL HABER/Çankırı'nın köklü ve saygın ailelerinden Çendek ve Kaya aileleri, geçtiğimiz hafta sonu büyük bir mutluluk yaşadı. Salih Çendek ve Sümeyra Kaya çifti dillere destan bir düğünle dünya evine girdi. Düğün, Çankırı'nın Aşağı Çavuş Köyü'nde, köy harmanında gerçekleştirildi ve Çankırı'nın yanı sıra Ankara’dan da yoğun katılım oldu.

Düğün töreni, siyasetten bürokrasiye, iş dünyasından sanat camiasına kadar birçok seçkin ismin katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu. 3 binin üzerinde davetlinin katıldığı törende, Salih ve Sümeyra çifti alkışlar eşliğinde hayatlarını birleştirerek mutluluk yolunda “Evet” dedi. Gelin ve damadın aileleri, dostları ve akrabaları bu özel günde çifti yalnız bırakmadı.

Törene, Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar, AK Parti İl Başkanı Koray Erdoğan, MHP Milletvekili Pelin Yılık, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Gülden Mat Şakir, İl Emniyet Müdürü Aytekin Canitez ve çok sayıda siyasetçi ve bürokrat katıldı.

Çendek Ailesi, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür ederek, " Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar'a, AK Parti İl Başkanı Koray Erdoğan ve yönetimine, MHP Milletvekili Pelin Yılık’a, MHP İl Başkanı Ahmet Kurt ve yönetimine, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'e, Kıdemli Albay İl Jandarma Komutanı Gülden Mat Şakir’e, İl Emniyet Müdürü Aytekin Canitez’e, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Ulusoy'a, İl Genel Meclis Üyelerimize, Geçmiş Dönem Mv. Salim Çivitçioğlu'na, İl Kadın Kolları Başkanı Melike Çilhan ve yönetimine, Merkez İlçe Başkanı Bahri Kılıç ve yönetimine, İl Gençlik Kolları yönetimine, İlçe Belediye Başkanlarımıza, İlçe Başkanlarımıza, Geçmiş Dönem İl Başkanlarımıza, Belediye Meclis Üyelerimize, Geçmiş Dönem İl Genel Meclis Başkanlarımıza, Belediye Meclis Üyelerimize, Kurum Müdürlerimize, STK Temsilcilerimize, ve değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Düğün töreni, coşkulu bir kutlama ve renkli anılarla son buldu.

HABER: Burak Kaya

Çendek Ailesinin Dillere Destan Düğünü 3 Bin Davetli Şahit Oldu87

Çendek Ailesinin Dillere Destan Düğünü 3 Bin Davetli Şahit Oldu65

Çendek Ailesinin Dillere Destan Düğünü 3 Bin Davetli Şahit Oldu8

Çankırı'da İkinci Etap Konut Projesi Üye Kayıtları Devam Ediyor Çankırı'da İkinci Etap Konut Projesi Üye Kayıtları Devam Ediyor

Çendek Ailesinin Dillere Destan Düğünü 3 Bin Davetli Şahit Oldu5

Çendek Ailesinin Dillere Destan Düğünü 3 Bin Davetli Şahit Oldu3

Çendek Ailesinin Dillere Destan Düğünü 3 Bin Davetli Şahit Oldu2

Çendek Ailesinin Dillere Destan Düğünü 3 Bin Davetli Şahit Oldu1

Çendek Ailesinin Dillere Destan Düğünü 3 Bin Davetli Şahit Oldu-1

Kaynak: Burak Kaya