Çankırı’nın Ayan Köyü eşraflarından, Sahil Güvenlik Komutanlığı'nda görev yapan Çankırılı Ser. Uzm. Çvş. Ramazan Öztürk, geçirdiği ani kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 1980 doğumlu olan Öztürk, Ankara’da görev dönüşü dinlenmekte olduğu evinde ani bir kalp krizi geçirerek 44 yaşında aramızdan ayrıldı. Üç çocuk babası olan Ramazan Öztürk’ün vefatı, ailesi ve yakınlarında derin bir üzüntü yarattı.

Merhumun, Çankırı Ayan Köyü’nden Şevket ve Ayşe Öztürk’ün oğlu, Fatih ve Mustafa Öztürk’ün kardeşi olduğu ve Sibel Öztürk ile evli olduğu belirtildi. Ailesinin halen Umre ziyareti nedeniyle yurt dışında olduğu bilgisi edinildi. Öztürk’ün ani ölümü, hem ailesini hem de Sahil Güvenlik camiasını yasa boğdu.

Merhum Ramazan Öztürk’ün cenazesi, 17 Eylül 2024 Salı günü Çankırı Ayan Köyü Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından askeri törenle defnedildi. Ayan Köyü aile kabristanında toprağa verilen Öztürk, Sahil Güvenlik mensuplarının da katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Çankırı Haber.net ailesi olarak: Vefat eden hemşehrimizin ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına sabır ve metanet diliyoruz. Mekanı cennet olsun.

HABER: Burak Kaya

Ramazan Ozturk

Ramazan Ozturk

Ser. Uzm. Çvş. Ramazan Öztürk Hakk’a Yürüdü-1

Çankırı Zabıtası Dilencilikle Mücadelede Kararlı: 2 Kişi Yakalandı Çankırı Zabıtası Dilencilikle Mücadelede Kararlı: 2 Kişi Yakalandı

Ser. Uzm. Çvş. Ramazan Öztürk Hakk’a Yürüdü1

Kaynak: Burak Kaya