ÖZELHABER/ Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, ulusal müsabakalarda başarı elde eden özel sporcular ve onların antrenörleri için düzenlenen ödül töreninde büyük bir gurur yaşandı. Amatör Spor Haftası kapsamında düzenlenen “Yılın EN'leri” programında, başarılarıyla Çankırı’ya gurur yaşatan sporcular ve antrenörleri Gülbahar Aktaş, ödüllerini gururla aldı.

Sporcuların elde ettiği başarılar, hem Çankırı’nın adını duyurmalarına hem de amatör sporlar arasında özel sporcuların daha fazla tanınmasına vesile oldu. Özverili çalışmalarıyla dikkat çeken sporcular ve onları yetiştiren antrenörleri, gösterdikleri çaba ve başarılarla büyük takdir topladı.

Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, sosyal medya üzerinden sporculara tebrik mesajı göndererek, “Kalbimizdesiniz, sizlerle gurur duyuyoruz” ifadesiyle sporcuları onurlandırdı.

Ödül töreni, sporcuların motivasyonlarını artırarak gelecekte daha büyük başarılara imza atmalarını sağlamak amacıyla düzenlendi.

1074 Çankırı Spor - Ereğli Belediyespor karşılaşması sona erdi: Maç sonucu güldürmedi! 1074 Çankırı Spor - Ereğli Belediyespor karşılaşması sona erdi: Maç sonucu güldürmedi!

Kaynak: Berkay Tozlu