Çankırı Aksu Mahallesi’nin köklü ailelerinden ve nakliyeci esnaflarından Hasan Yeniköşker, 72 yaşında vefat etti. Yeniköşker’in Ankara’da hayatını kaybettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrendik. Merhum, Çankırı’nın sevilen simalarından olup, (merhum) İbrahim ve Müzeyyen Yeniköşker’in oğlu, Dilek Yeniköşker’in eşi, Seran ve Seray Yeniköşker’in babasıydı. Hüseyin Yeniköşker, Hatice Doğan ve Gülşen Günaydın’ın değerli kardeşi olan Hasan Yeniköşker’in ani vefatı, yakın çevresinde büyük üzüntü yarattı.

Hasan Yeniköşker’in cenazesi 26 Ekim 2024 Cumartesi günü Ahmet Yesevi Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Sarıbaba Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedilecektir. Yeniköşker ailesi ve sevenleri, Hasan Yeniköşker’in vefatı nedeniyle derin bir teessür içinde olup, cenaze merasimine katılmak isteyenleri bu özel günde yanında görmek istemektedir. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

İhtisaslaşan Üniversiteler Hitit'te Buluştu Çankırı Karatekin Üniversitesi 'Tuz' Projelerini Paylaştı İhtisaslaşan Üniversiteler Hitit'te Buluştu Çankırı Karatekin Üniversitesi 'Tuz' Projelerini Paylaştı

Kaynak: Berkay Tozlu