Çankırı’da 16 Eylül'de Vefat Edenler Çankırı’da 16 Eylül'de Vefat Edenler

ÖZELHABER/ İçişleri Bakanlığı STİ Genel Müdürlüğü’nün "Şehidimin Kokusu" projesi kapsamında, Çankırı Ashim ve Çankırı Şehit ve Gaziler Derneği ile birlikte şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşatmaya yönelik anlamlı ziyaretler gerçekleştirildi. Şabanözü, Orta ve Çerkeş'teki şehit mezarlarına yapılan bu ziyaretlerde, vatan uğruna canlarını feda eden kahramanlarımız bir kez daha rahmetle anıldı.

Ziyaretler kapsamında şu şehitlerimizin mezarları ziyaret edildi: Lütfi Akmeşe, Ramazan Koltarla, İhsan Doğuçam, Mehmet Terzi, Satılmış Çetinkaya, Mevlüt Yaman, Satılmış Boybaşı, Mustafa Topuz, Durali Aköz, Hakan Tahtalıoğlu, Hilmi Kaan Kayabaşı, Ali Taşpınar, Ali Uncu, Gürhan Gönültaş, Hasan Açıksöz, Cengiz Kurtkayası, Yaşar Yasin Kavaklı, Sadık Erişen, Ramazan Merzifonluoğlu, Gökhan Topal, İsmail Arslan, Ahmet Yalçınkaya, Ali Çoban, Veyis İlhan, Erkan Er, Necmi Arslanoğlu, Uhud Kadir Işık, Gültekin Karaman, Osman Kahraman, Yunus Baş, Ali Çakıroğlu ve Zeynel İbişoğlu.

Proje kapsamında, şehit ailelerine yönelik ziyaretler de gerçekleştirildi ve bu ailelere devletin şefkat ve vefa dolu elleri uzatıldı. "Şehidimin Kokusu" projesi, vatan savunmasında hayatlarını feda eden şehitlerimizin hatıralarını yaşatmayı amaçlıyor. Bu proje ile, şehitlerimizin adları ve fedakarlıkları gelecek nesillere aktarılmaya devam ediliyor.

Kaynak: Berkay Tozlu