Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlükleri tarafından Türkiye genelinde 81 ilde eş zamanlı olarak yürütülen denetim ve rehberlik faaliyetleri, Çankırı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde de başarıyla tamamlandı. İl Müdürü Abdulhaluk Longa, İl Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürü ile birlikte 4 gün boyunca Çankırı’daki 10 farklı kurumu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Çankırı'da Eş Zamanlı Denetimler Tamamlandı 10 Kurumda Denetim!1

Ziyaretler sırasında kuruluşların genel işleyişi, hijyen standartları, personelin ve sakinlerin talepleri, uygulama alanları ve yürütülen projeler hakkında kapsamlı değerlendirmeler yapıldı. Denetim ve rehberlik faaliyetlerinin amacı, kurumların hizmet kalitesini arttırmak ve vatandaşlara sunulan hizmetin sürekliliğini sağlamaktı.

Çankırı'da Eş Zamanlı Denetimler Tamamlandı 10 Kurumda Denetim!112

Çankırı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdulhaluk Longa, denetimler sırasında personelin özverili çalışmalarına dikkat çekerek, kendilerine teşekkürlerini iletti. Longa, vatandaşlara sunulan hizmetlerin en yüksek kalite standartlarına ulaşması için denetim ve rehberlik faaliyetlerinin sürekli olarak devam edeceğini vurguladı.

Çankırı'da Eş Zamanlı Denetimler Tamamlandı 10 Kurumda Denetim!142

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüklerinin bu tür denetim ve inceleme faaliyetleri, toplumun hassas kesimlerine yönelik hizmetlerin daha verimli ve etkili bir şekilde yürütülmesi adına büyük önem taşıyor.


HABER: Burak Kaya

Çankırı'da Eş Zamanlı Denetimler Tamamlandı 10 Kurumda Denetim!132

Çankırı'da Eş Zamanlı Denetimler Tamamlandı 10 Kurumda Denetim!152

Çankırı'da Eş Zamanlı Denetimler Tamamlandı 10 Kurumda Denetim!1843

Çankırı'da Eş Zamanlı Denetimler Tamamlandı 10 Kurumda Denetim!1724

Çankırı'da Eş Zamanlı Denetimler Tamamlandı 10 Kurumda Denetim!17345

Çankırı'da İkinci Etap Konut Projesi Üye Kayıtları Devam Ediyor Çankırı'da İkinci Etap Konut Projesi Üye Kayıtları Devam Ediyor

Çankırı'da Eş Zamanlı Denetimler Tamamlandı 10 Kurumda Denetim!1612


 

Kaynak: Basın Bülteni