ÖZELHABER/ Ak Parti Çankırı İl Başkanı Koray Erdoğan ve Çankırı Tarım ve Orman İl Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün, Çankırı Borsası'nı ziyaret etti. Eylül ayının başında başlayan çeltik hasadı ve 2024 yılı hububat hasadı ile ilgili piyasa değerlendirmelerinin yapıldığı toplantıda, tarım sektörü için önemli konular ele alındı. Görüşmede, kırsal dezavantajlı bölgelerdeki projeler ve Çankırı özelinde geliştirilecek tarımsal projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Çankırı Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Aslan, ziyaretten dolayı Sn. Koray Erdoğan’a teşekkürlerini iletti. Aslan, Erdoğan’ın tarımın gelişmesine katkıda bulunacak projeler için verdiği destek sözünün önemine vurgu yaptı. Ayrıca, Sn. Koray Erdoğan ve Sn. Hüseyin Düzgün’e nazik ziyaretleri ve gösterdikleri ilgi için şükranlarını sundu.

Karadeniz Kalkınma Ajansları Su Ürünleri İçin Güç Birliği Yapıyor Karadeniz Kalkınma Ajansları Su Ürünleri İçin Güç Birliği Yapıyor

Bu ziyaret, Çankırı'nın tarım sektöründeki gelişmelere ve projelere olan desteğin artırılmasını hedefliyor. Çeltik hasadının yanı sıra hububat hasadına ilişkin piyasa değerlendirmeleri, tarımsal projelerin desteklenmesi ve kırsal alanların güçlendirilmesi gibi önemli konulara odaklanıldı.

Kaynak: Berkay Tozlu