Çankırı'da Kan Donduran Anlar! Bıçaklı Saldırı Bir Kişi Ağır Yaralandı Çankırı'da Kan Donduran Anlar! Bıçaklı Saldırı Bir Kişi Ağır Yaralandı

Çankırı'da 20 Ağustos 2024 günü için hava durumu tahminleri açıklandı. Sabah erken saatlerde serin bir hava ile güne başlanacak. Saat 04:00 itibarıyla sıcaklık 18°C civarında seyredecek ve parçalı bulutlar gökyüzünü kaplayacak. Güneşin doğuşu ile birlikte sıcaklık hızla artacak.

Öğle saatlerine doğru sıcaklık 29°C'ye kadar yükselecek. Havanın genel olarak açık olması bekleniyor, ancak zaman zaman bulut geçişleri yaşanabilir. Bu saatlerde dışarıda vakit geçirecek olanların güneşten korunmak için önlem alması tavsiye ediliyor.

Akşam saatlerinde ise sıcaklık 24°C'ye düşecek. Gökyüzü açık olacak ve hafif bir rüzgar etkili olacak. Akşam saatlerinde açık havada yürüyüş yapmak isteyenler için ideal bir hava durumu bekleniyor.

Genel olarak 20 Ağustos 2024 Salı günü, Çankırı'da sıcaklıkların mevsim normallerinde seyredeceği ve büyük bir yağış beklentisi olmadığı tahmin ediliyor. Ancak, ani hava değişikliklerine karşı hazırlıklı olunması tavsiye ediliyor. Gün boyunca gökyüzünün açık ve bulutlu olacağı, rüzgarın ise hafif esmesi bekleniyor.

Kaynak: Berkay Tozlu