Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, trafik güvenliğini sağlamak amacıyla il genelinde yoğun denetim gerçekleştirdi. 9 Eylül - 7 Ekim tarihleri arasında yapılan bu kapsamlı denetimlerde, toplam 5 bin 890 araç sürücüsüne 13 milyon 380 bin 322 TL para cezası kesildi. Ayrıca, kurallara uymayan 367 araç trafikten men edildi.

Ekipler, trafik güvenliği ve sürücülerin kurallara uyum sağlaması için gece gündüz görev yaparak binlerce aracı durdurup kontrol etti. Denetimlerde, hız limitlerine uymama, emniyet kemeri kullanmama ve sürücü belgesiz araç kullanma gibi ihlallere karşı ağır yaptırımlar uygulandı.

Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı, trafik denetimlerini daha güvenli bir trafik ortamı sağlamak amacıyla sürdüreceğini belirtti. Yetkililer, tüm sürücüleri trafik kurallarına uymaya davet ederek denetimlerin devam edeceğini vurguladı.

 

Çankırı'da 5.890 Sürücüye 13 Milyon Tl Ceza Kesildi!2

Çankırı’da Konut Satışları %37,3 Arttı: Çankırı'da Kaç Konut Satıldı Çankırı’da Konut Satışları %37,3 Arttı: Çankırı'da Kaç Konut Satıldı

Çankırı'da 5.890 Sürücüye 13 Milyon Tl Ceza Kesildi!-1

Kaynak: İhlas Haber Ajansı