İtfaiyeden Kritik Uyarı: Baca Temizliğinizi İhmal Etmeyin! İtfaiyeden Kritik Uyarı: Baca Temizliğinizi İhmal Etmeyin!

Çankırı İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü, 9 Eylül - 7 Ekim tarihleri arasında aranan şahıslara yönelik geniş kapsamlı operasyonlar gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalar neticesinde hakkında arama kaydı bulunan 189 kişi ile yasa dışı yollardan ülkeye giriş yapan 25 düzensiz göçmen yakalandı. Yakalanan şahıslardan 13’ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, göçmenler sınır dışı edildi.

Operasyonlarda ele geçirilen maddeler arasında 140 adet ecstacy, 5,37 gram metamfetamin, 2 bin 440,93 gram esrar, 250 gram skunk, 15 gram bonzai, 143 kök Hint keneviri ve 80 bin 540 adet dolu makaron bulunuyor. Ayrıca, uyuşturucu tüketiminde kullanılan aparatlar ve hassas terazi gibi malzemeler de ele geçirildi.

Çankırı’daki jandarma ve polis ekiplerinin, kentte suç oranını düşürmek amacıyla yürüttüğü bu operasyonlar, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü, Çankırı’da huzur ve güvenin sağlanması için çalışmalarını aralıksız sürdüreceğini belirtti.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı