Polis evleri, emniyet teşkilatının üyelerine hizmet veren ve onların güvenliği için tasarlanmış özel tesislerdir. Emniyet teşkilat üyeleri yakınlarıyla birlikte burada konaklayabilmektedirler. Öte yandan emniyet teşkilatı üyelerinin yakınları (eş, anne, baba, çocuk, gelin ve damat) da teşkilat üyeleri yanlarında olmadan burada konaklayabilmektedirler.

Pexels Photo 3768095

Acar Baltaş kimdir? Kaç yaşında, ne iş yapıyor? Acar Baltaş kimdir? Kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Polis evlerinde emniyet teşkilatının üyeleri dışında diğer kamu mensupları ile beraberinde gelen yakınları da konaklayabilmektedirler. Kamu mensubunun refakatinde gelen ancak yakınları dışında olan vatandaşlar da burada konaklayabilmektedirler. Fakat belirtmemiz gerekir ki tüm durumlarda konaklama fiyatı değişiklik gösterir.

Çankırı Polis Evi'nde televizyon, mini bar, kablosuz internet, elbise dolabı, rsepsiyon, saç kurutma makinesi, lavabo ve banyo gibi olanaklar bulunmaktadır.

Çankırı Polis Evi nerede?

Çankırı Polis Evi; Çankırı'nın Merkez ilçesinde, Cumhuriyet Mahallesi Alparslan Türkeş Caddesi üzerinde bulunmaktadır.

Konumu için Tıklayın : https://www.google.com/maps/dir//çankırı+polis+evi/data=!4m6!4m5!1m1!4e2!1m2!1m1!1s0x4083c483d6a52fed:0x2d0431a47f45bdcb?sa=X&ved=1t:3061&ictx=111

Çankırı Polis Evi telefonu:

Çankırı Polis Evi'nde kalmak isteyen vatandaşlar (0376) 213 32 31 numaralı telefondan Çankırı Polis Evi'ne ulaşabilirler.

Çankırı Polis Evi fiyatları:

Çankırı Polis Evi, diğer tesislere kıyasla daha ucuz olarak bilimektedir. Fakat elbette tesislerin fiyatları şehirden şehre ve kişiden kişiye farklılık göstermektedir.

Kaynak: Haber Merkezi