Dünya Gıda Günü Etkinliği: Çankırılı Miniklere Sağlıklı Yaşamın Temelleri Anlatıldı Dünya Gıda Günü Etkinliği: Çankırılı Miniklere Sağlıklı Yaşamın Temelleri Anlatıldı

Çankırı İl Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin Sarıkaya, Atkaracalar İlçe Devlet Hastanesini ziyaret ederek son 6 aylık hizmet sunumunu değerlendirdi.
Çankırı İl Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin Sarıkaya, beraberindeki heyetle birlikte Atkaracalar İlçe Devlet Hastanesini ziyarette bulundu. Ziyarette hastanede son 6 ayda sunulan sağlık hizmetlerini yerinde inceleyen Dr. Sarıkaya, hastane personelinin istek ve taleplerini de dinledi. Gösterdikleri özveri ve gayretlerinden dolayı Atkaracalar İlçe Devlet Hastanesi personeline teşekkür eden Dr. Sarıkaya, sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak için gerekli adımların atılacağını söyledi.

Çankırı İl Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin Sarıkaya Var Gücümüzle Çalışacağız2

Çankırı İl Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin Sarıkaya, ilçelerdeki sağlık tesislerini yenilemeye devam edeceklerini belirtti. "Bakanlığımızın desteğiyle ilçelerimizdeki tüm sağlık tesislerini yenileyerek, personel ve tıbbi cihazlar açısından donanımlı hale getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Bu süreçte destekleri için Bakanımız Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'na, Bakanlık bürokratlarına ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Çankırı İl Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin Sarıkaya Var Gücümüzle Çalışacağız1
HABER: Burak Kaya

Kaynak: Burak Kaya