Toplantı, Çankırı İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk'ün başkanlığında 2 Temmuz 2024 Salı günü Çankırı MTAL Salonunda gerçekleştirildi. Eğitim Müfettişleri Başkan Yardımcısı Ayhan Karan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İlker Kendir, Şube Müdürleri ile ilkokul, ortaokul, lise ve kurum müdürlerinin katılım sağladığı toplantıda, 2023-2024 eğitim öğretim yılında yapılan çalışmalar değerlendirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Öztürk, toplantıda gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi verirken, birim sorumluları da çalışma alanlarıyla ilgili yapılan iş ve işlemler hakkında katılımcılara bilgi aktardı.

GESKON’dan öğrenci affı çağrısı: Gençler için yeni bir şans talep edildi GESKON’dan öğrenci affı çağrısı: Gençler için yeni bir şans talep edildi

Toplantıda, okul ve kurum müdürlerinin talepleri alınarak akademik ve sosyal faaliyetler, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli, müfredat ve yönetmelikler, ders araç gereçleri ve donatım malzemeleri, öğrenci kayıtları, taşıma-yemek hizmetleri, personel, öğretmen ve yönetici görevlendirmeleri gibi konular da detaylı bir şekilde ele alındı.

Kaynak: Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü

Kaynak: Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü