ÖZEL HABER/Çankırı Futbol Kulübü, yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanırken, takımın başındaki tecrübeli teknik direktör Çetin Demir, sezon hedeflerinden transfer politikasına kadar pek çok konuda önemli açıklamalarda bulundu. Demir, bu sezon beşinci grupta zirveyi hedefleyen Çankırı FK'nın, şampiyonluk parolasıyla sahaya çıkacağını belirterek, taraftarlardan tam destek beklediğini vurguladı.

Çankırı FK Teknik Direktörü Çetin Demir, Çankırı Haber.net’e sezona başlarken önemli değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: "Üç forvetle oynama seçeneğimiz var" Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: "Üç forvetle oynama seçeneğimiz var"



1. Yeni Sezon Hedefleri: Bu sezon için takımın hedefleri nelerdir? Ligde nerede olmayı planlıyorsunuz?
Çankırı FK Teknik Direktörü Çetin Demir, “Takımımızın hedefi beşinci grupta birinci sırayı alarak şampiyon olmaktır.” Dedi.

 

2. Fikstür Değerlendirmesi: Yeni yayınlanan fikstür hakkında ne düşünüyorsunuz? Rakiplerinizin sıralaması sizi nasıl etkiliyor?
Teknik Direktörü Çetin Demir, “Fikstür Hakkındaki düşüncelerim sonuçta her takım birbiriyle oynayacak önemli olan sizin ne yaptığınız bölgesel ligin en zor gruplarından biri olduğunu düşünüyorum şampiyonluk parolasıyla başlayan 4 - 5 takım var.” Diye konuştu.

 Çankırı Fk Teknik Direktörü Çetin Demir

 

3. Transfer Politikası: Takıma yeni katılan oyuncular hakkında düşünceleriniz nelerdir? Transfer döneminde başka hangi bölgelere takviye yapmayı düşünüyorsunuz?
Teknik Direktörü Demir, “Geçen yıl şampiyon olan takımdan sadece iki oyuncu kadromuzda bulunuyor takım sil baştan tekrar kuruldu  Özellikle transfer yapılırken şampiyonluk baskısını kaldırabilecek Şehrimizi temsil edecek düzgün karakterli oyuncuları tercih ettik. Hazırlık maçlarının sonunda tekrar bir değerlendirme yapılarak herhangi bir eksiklik tespit edersek belki bir transferimiz daha olabilir.” Dedi.

 

 

4. Hazırlık Süreci: Sezona hazırlık süreciniz nasıl geçti? Takımın fiziksel ve mental durumu hakkında ne söyleyebilirsiniz?
Çankırı FK Teknik Direktörü Çetin Demir, “Sezona diğer takımlardan daha önce başladık yeni kurulan bir takım olduğumuz için uyum problemini aşmak ve gerekli testleri yaparak fiziksel olarak takımı hazırlamak amacıyla çalışmalar yaptık. Aynı zamanda hedefimizle ilgili mental çalışmaları da ekleyerek hazırlıklarınızı sürdürüyoruz.” Şeklinde konuştu.

 

5. Taktik ve Strateji: Bu sezon takımın oyun tarzında ve taktik anlayışında ne gibi değişiklikler yapmayı planlıyorsunuz?
Teknik Direktörü Çetin Demir, “Oyun taktığımızle ilgili size çok bilgi veremem ancak mücadeleden ve hiç vazgeçmeyen bir takım kurmaya çalışıyoruz. Son düdüğe kadar galibiyeti kovalayan mücadeleci bir takım olma hedefindeyiz.” Dedi.

 

6. Rakip Analizi: İlk maçınızda karşılaşacağınız rakip hakkında ne düşünüyorsunuz? Hangi yönlerine dikkat edeceksiniz?
Teknik Direktörü Demir, “Çorum Gençlik Mimar Sinan Spor genç mücadeleci dinamik bir takım olduğunu biliyorum. Suni çim sahada oynamamız bizim için bir dezavantaj olsa da her maça üç puan parolasıyla yola çıkacağız.” Diye konuştu.

 Çankırı Fk Teknik Direktörü Çetin Demir1

7. Genç Oyuncuların Rolü: Genç oyuncuların bu sezon takımda nasıl bir rol üstleneceğini düşünüyorsunuz? Onlara nasıl fırsatlar vermeyi planlıyorsunuz?
Teknik Direktörü Çetin Demir, “Genç oyuncuların özellikle dinaniziminden faydalanacağız. Tecrübeli oyuncularla birlikte harmanlayarak belli bir taktik disiplin içinde şans vermeyi  düşünüyoruz.” Dedi.

 

8. Taraftarın Önemi: Taraftar desteğinin bu sezonki başarınıza nasıl katkıda bulunmasını bekliyorsunuz? Onlara vermek istediğiniz bir mesaj var mı?
Çankırı FK Teknik Direktörü Çetin Demir, “Taraftarlarımız bizim için en büyük itici gücümüz saha dışında takıma vereceği destek rakip takıma yapacağı baskı işimizi çok kolaylaştıracaktır. Hakemin son düdüğüne kadar taraftarımızdan desteklerini bekliyoruz.” Şeklinde konuştu.

 

9. Sezonun Kritik Anları: Sezon boyunca hangi maçların belirleyici olacağını düşünüyorsunuz? Bu kritik anlarda nasıl bir hazırlık yapmayı planlıyorsunuz?
Teknik Adam Çetin Demir, “Daha önce söyledigim gibi her maç bizim için üç puan. Hiçbir takımı ayırt etmeksizin her maça üç puan parolasıyla çıkacağız. Özellikle iç saha oyuncağımız maçlar bizim için çok daha önem teşkil ediyor.” Dedi.

 

10. Kendi Kariyeriniz ve Gelecek Planlarınız: Kendi kariyer hedefleriniz neler? Çankırı FK’daki geleceğiniz hakkında ne söyleyebilirsiniz?
Teknik Direktörü Çetin Demir, “Çankırı FK’daki proje bana anlatıldığında kariyerim için çok doğru bir tercih olacağını düşündüm. Takımımızı bir üst lige taşıyıp daha büyük hedefler peşinde koşmak istiyorum. Allah izin verirse bunu hep birlikte başaracağız. Teknik ekip sporcu arkadaşlarım yönetim kurulumuz ve değerli taraftarımız ile bu sezonu şampiyonlukla kapatmak istiyoruz. Bunun için tüm Çankırı halkının bu davaya baş koymasını istiyorum ve diliyorum. Özellikle şehrimizin kalkınması için çok önemli olduğunu düşünüyorum.” Diye konuştu.

HABER: Burak Kaya

Çankıeı Fk Teknik Ekip

Kaynak: Burak Kaya