ÖZEL HABER/Çankırı Futbol Kulübü, 20 Ekim Pazar günü saat 14:00'te Gerede İlçe Stadyumu'nda Geredespor ile karşı karşıya gelecek. Taraftarlar, kritik karşılaşma öncesi galibiyet için takımlarına destek olmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz hafta Çankırı Atatürk Stadyumu'nda oynanan maçta, Çankırı FK, Karadeniz Ereğli Belediyespor'a 3-0 mağlup olmuştu. Mücadelede ikinci yarıda etkili bir oyun sergileyen Karadeniz Ereğli ekibi, sahadan galibiyetle ayrıldı.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu eşleşmeleri belirlendi Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu eşleşmeleri belirlendi

Alınan mağlubiyetin ardından Çankırı FK, taraftarı, takımlarının yanında olduğunu vurgulayarak Geredespor karşılaşmasında galibiyet beklediklerini belirtti. Çankırı FK, Geredespor maçında sahadan üç puanla ayrılarak, moral bulmak ve ligdeki iddiasını sürdürmek istiyor.

Çankırı Futbol Kulübü As Başkanı Ceyhun Elmakuşu, Geredespor maçıyla ilgili Çankırı Haber.net'e yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Geçtiğimiz hafta Karadeniz Ereğli Belediyespor'a 3-0 yenilmemiz, kararlı duruşumuzu hiçbir şekilde etkilemedi. Hedeflerimizden vazgeçmeden, takımımızın daha iyi noktalara gelmesi için gerekli tüm çalışmaları sürdürüyoruz. Futbolda galibiyet kadar mağlubiyetin de olduğunu biliyoruz, ancak her zaman kazanmaya odaklı olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Taraftarımıza yeni galibiyetler getirmeyi amaçlıyoruz."

HABER: Burak Kaya

Çankırı Fk, Gerede Deplasmanında Moral Bulmak İstiyor!-2

Kaynak: Burak Kaya