Bölgesel Amatör Ligi 5. Grup'ta yer alan temsilcimiz Çankırı Futbol Kulübü (FK), Çarşambaspor’u Çankırı Atatürk Stadı'nda ağırladı. Çankırılı taraftarların yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmada, stat Türk bayrakları ile donatıldı ve futbola elverişli bir havada oynandı. Maçı Vali Mustafa Fırat Taşolar, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Çankırı FK Başkanı Sezai Zehiroğlu ile çeşitli STK ve kurum temsilcileri de tribünden takip etti.

29 Ekim’de Genç Sporcular Çankırı’da Ring ve Minderde Buluştu 29 Ekim’de Genç Sporcular Çankırı’da Ring ve Minderde Buluştu

Mücadele öncesinde TUSAŞ’a yapılan terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımız için saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Maça taraftarın coşkusu ve destek tezahüratları damga vurdu.

İlk yarıyı 41. dakikada Taha Arslan’ın golüyle 1-0 önde tamamlayan Çankırı FK, ikinci yarıda baskısını sürdürdü. Maçın 77. dakikasında Çarşambaspor’un kazandığı penaltıyı kalecimiz Mücahit Atalay kurtararak takımına rahat bir nefes aldırdı. Uzatmalarda Canberk Özçakır’ın aşırtma golüyle 2-0'ı bulan temsilcimiz, galibiyeti taraftarlarıyla coşkuyla kutladı.

Ancak mücadelenin 70. dakikasında tribünlerde yaşanan tartışma nedeniyle Vali Taşolar stadı terk etti. Maçı kazanan Çankırı FK, puanını 9’a yükselterek taraftarını sevindirdi ve sıralamada 4. sıraya yükseldi.

Kaynak: Haber Merkezi